Nieuws no image

Gepubliceerd op 28 maart 2014 | door Redactie

0

Vernielingen rondom de basisscholen

Met name in de weekenden is het raak. Overal liggen sigarettenresten, flesjes en andere rotzooi. De containers worden zelfs gebruikt voor racewedstrijdjes op straat…. Wanneer omwonenden of passerende dorpsgenoten de jongeren hier op aanspreken krijgen ze een grote mond als reactie. Wij als schoolpleincommissie vinden dit een kwalijke zaak en hebben op de laatste vergadering samen met de directie van beide scholen dan ook besloten maatregelen te nemen. Er zal verscherpt toezicht worden gehouden en de schooldirectie zal in overleg treden met de wijkagent.

Voor deze prachtige school hebben veel irnsumers zich ingezet en dit doen we ook nog voor de realisatie van mooie speeltoestellen. Inwoners van Irnsum: laten we er met elkaar voor zorgen dat de nieuwe school en speelplein niet het “nieuwe” trefpunt wordt van baldadigheid en vandalisme.

Aan de jongeren die zich aangesproken voelen, willen we meegeven: stop met deze overlast, want je loopt nu (ook s’avonds) grote kans gezien te worden. Aan de ouders willen we meegeven: spreek uw kind aan op normaal gedrag op het speelplein.

Bron: Schoolpleincommissie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen