Nieuws

Gepubliceerd op 29 januari 2018 | door Redactie

0

Vernieuwing entrees en centrumplein in februari van start

It giet oan!

Nu we deze woorden bijna nooit meer kunnen gebruiken om de elfstedentocht aan te kondigen, gebruiken wij het nu maar om de start van de veranderingen aan het centrumplein en de entrees van ons dorp aan te kondigen.

Op dinsdag 6 februari is er nog een laatste inloop informatieavond in De 2 Gemeenten, waar de aannemer en projectleider van de gemeente Leeuwarden beschikbaar zijn voor al uw vragen. Deze avond is van 19.30 tot 21.00 uur. Alle bewoners krijgen hierover nog een brief in de brievenbus.

Daarna wordt er op 12 februari daadwerkelijk begonnen met de aanleg van een aantal extra parkeerplaatsen  aan de Douwemastrjitte en begint men met het Centrumplein. Ook wordt in dit project de verlichting langs de gehele Rijksweg vernieuwd en verduurzaamd.

Als alles meezit is op 11 juni alles voltooid, waarbij men rekening houdt met ons grote Jirn-summertime weekend op 31 mei, 1 en 2 en 3 juni. Spannend! Na al die jaren van voorbereiding  zijn we erg benieuwd hoe het er straks allemaal in het echt uitziet!
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen