Nieuws no image

Gepubliceerd op 18 juni 2005 | door Redactie

0

Verrassende nagelmogelijkheden

Dat er op nagel-terrein zoveel mogelijk is, is niet bij een ieder bekend. Gel- en acrylnagels, nail-art en ‘gewoon’ manicuren; Gea legt uit.

Manicuren, dat kennen velen wel. Daarvan wordt ook wel gebruik gemaakt, voorheen elders, nu kan dat in Jirnsum. Voor het versterken van de eigen nagels, of het verfraaien daarvan, zijn gelnagels heel handig. Acrylnagels kunnen als tijdelijke oplossing worden geplaatst, bijvoorbeeld bij afbrokkelende nagels.
Voor de vakantie willen mensen ook graag fraai tonen. Met een leuk kleurtje, een kleine versiering (nail-art, bijvoorbeeld een bloemetje) op vinger- en teennagels, hoef je je verder geen zorgen te maken over hoe alles oogt.

Gea speelde al langer met het idee om een opleiding in deze richting te volgen. Toen ze eenmaal als introducé met iemand meeging raakte ze zo enthousiast dat ze de opleiding voor nagelstyliste versneld deed.
Om het beroep uit te oefenen heb je niet eens zoveel ruimte nodig. In een kamertje naast het huis bijvoorbeeld is ruimte genoeg!

Eén behandeling duurt al gauw anderhalf à twee uur. Dat zijn lange sessies, daarom werkt Gea ook alleen op afspraak. Ze hoopt dat Jirnsum klaar is voor deze nieuwe studio. Via-via reclame, dat werkt toch het best!

../images/nieuws/richtsjes/nagels1.JPG
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen