Festiviteiten Kommisje

Gepubliceerd op 18 november 2019 | door Redactie

0

Versier je fiets voor Sinterklaas!

Beste kinderen van Jirnsum,

Op 23 november kom ik, Sinterklaas, in Jirnsum een bezoekje brengen. Ik  verheug mij er weer erg op. Er komen acht Zwarte Pieten met me mee.

Het zal net als de vorige jaren vast wel weer heel gezellig worden. Ik hoop dat het dit keer met mijn boot wel beter gaat en dat ik niet met de tractor aan hoef te komen. Laten we ook hopen dat er dit jaar geen roet in het eten wordt gegooid door schoorsteenvegers of een Kerstman. In Jirnsum is het altijd afwachten!

De afgelopen tijd hebben jullie op school, tijdens de Kinderboekenweek, van alles gelezen, gehoord en gemaakt over het onderwerp vervoersmiddelen. Het lijkt Sinterklaas leuk als jullie je eigen fiets, driewieler, skelter, buggy, kinderwagen, step, hoverboard of wat jullie nog meer aan vervoersmiddelen hebben,  heel mooi  versieren en meenemen naar de in tocht van Sinterklaas en de Pieten. Iedereen kan dan met het versierde vervoermiddel in de optocht achter Sint aan door het dorp rijden. Niet te veel stikstof uitstoten hoor.

Ik hoop dat alle kinderen van Jirnsum op 23 november op de kade en in de Wijde Steeg aanwezig zijn voor de intocht. We denken om ongeveer 13.00 uur aan te komen en hebben er vooral veel zin in.

Volg voor de laatste nieuwtjes ook de vlog-Pieten op de Facebook pagina fan FK “de Jirnsumer kat”

Sinterklaas en Zwarte Pieten
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen