Nieuws no image

Gepubliceerd op 15 februari 2013 | door Redactie

0

Verslag Jubileum 150 jaar Iisclub Jirnsum

Op vrijdag was de generale van het toneelstuk ‘Twa graden ûnder nul’ gespeeld door Twa&Twa onder leiding van regisseur Theo Smedes. Met een mooi gevulde zaal was dit een prachtig begin van het jubileum.

De zaterdag begon al vroeg want al om 10.00 uur draaide de zweef zijn rondjes in de Wiide Stege voor alle jeugd. Onder prima weersomstandigheden kon een ieder even lekker genieten van een klein beetje het Merkegevoel.

‘Smiddags was er in het café van de 2 Gemeenten een receptie. Mooie woorden voor het jubilerende bestuur kwamen o.a. van vertegenwoordiger van B&W, Plaatselijk Belang, Federatie Boarnsterhim en Jappie Hallema. Mede dankzij de muzikale omlijsting van de Gerlanties werd het een mooie middag.

‘Savonds was dan het klapstuk. Voor een meer dan uitverkochte zaal speelde Twa&Twa hun toneelstuk ‘twa graden ûnder nul’. Na afloop werden de spelers getrakteerd op een staande ovatie. Het werd onderleiding van ‘Dubeldyk’ nog een prachtige en zeer gezellige avond.

Namens het bestuur, iedereen bedankt voor de aanwezigheid, sponsoring, giften etc. etc. Mede dankzij jullie is het een geslaagd weekend geworden.

BEDANKT!!

Er was voor aanvang van het weekend ook nog een kleurwedstrijd. Winnaars werden: Dian Dijkstra, Senna Keulen,Noa Terra en Jelte de Haan. Zij hebben inmiddels hun prijs in ontvangst genomen.

 

bestuur

sjaan en sis

entree
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen