Nieuws no image

Gepubliceerd op 8 september 2007 | door Redactie

0

Verslaggevers Boarnsterstim klaar voor nieuw voetbalseizoen

De verslaggevers zijn er klaar voor. Wekelijks zullen Douwe Velstra bij Akkrum, Eelke Bosma of Huug Molendijk bij GAVC, Jappie Hallema bij Irnsum, Hein Akkerman of Haaije van der Heide bij Oldeboorn en Jan Teitsma bij Warga live verslag doen. Ook zal er dikwijls een verslaggever van een andere lokale omroep of een correspondent te horen zijn.

De Boarnsterstim zal u van de gespeelde voetbalwedstrijden op de hoogte houden met live verslag en nabeschouwingen met de trainer of een speler. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om te luisteren is er na half zes nog een terugblik van de verslaggevers op deze wedstrijden. Naast voetbal is er ook genoeg aandacht voor muziek en andere sporten, zoals korfbal, volleybal, badminton en dammen. Ook is er sport op zaterdag in Focus op sport en Cultuur tussen 14.00 en 16.00 uur.

De Boarnsterstim is te beluisteren op de kabel op 96.1 op de kabel en 105,6 in de ether. Meer informatie vindt u op www.boarnsterstim.nl. Heeft u uitslagen of een sportbericht dan kunt u deze sturen naar sport@boarnsterstim.nl.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen