Plaatselijk Belang no image

Gepubliceerd op 14 februari 2004 | door Redactie

0

Vijf nieuwe kandidaten voor bestuur Plaatselijk Belang

Tussen de Algemene Ledenvergadering van 2002 en de dag van vandaag is het bestuur nimmer compleet geweest. Een drietal (vrouwelijke) bestuursleden hebben in de tussentijd om uiteenlopende redenen ‘ontslag’ genomen. Dit en het feit dat de zittende leden van circa 20 beoogde kandidaten nul op het rekest kregen, waren de oorzaak van de ‘crisis’.

Deze crisis lijkt nu bezworen. Althans, als de leden daar op 26 februari 2004 mee instemmen. Want het bestuur heeft de volgende mensen bereid gevonden zich kandidaat te stellen voor een functie in het bestuur: Ed den Dulk, Imkje de Goede, Bert de Jong, André Kamstra en Ingrid Spel.

Plaatselijk Belang lijkt dus vanaf maart a.s. weer op volle oorlogssterkte aan te treden. En dat is ook wel nodig. Want vanaf die datum zal er – aangenomen wordt dat de leden hiermee akkoord gaan – intensief gewerkt moeten worden aan de voortzetting van de dorpsvisie. Alle wensen, ideeën en (mogelijke) oplossingen moeten met belanghebbenden onderzocht worden op haalbaarheid. De visie zal dan als een rode draad door de bestuurlijke activiteiten van Plaatselijk Belang gaan lopen.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen