Nieuws no image

Gepubliceerd op 25 april 2008 | door Redactie

0

Voetbalactie jeugd voor straatkinderen Brazilië

Vóór aanvang van de wedstrijd GAVC – Jirnsum wordt door een jeugdelftal van beide clubs een sponsorwedstrijd gespeeld ten bate van de stichting “Help mij Leven”, die de straatkinderen helpt bij hun dagelijkse strijd om het bestaan.
Na de wedstrijd wordt gecollecteerd voor de stichting Help mij Leven, om daarmee verschillende projecten/activiteiten te ondersteunen. 

In Rio de Janeiro zijn verschillende sportactiviteiten voor de jeugd, o.a. sportclub Sparta. Een leven zonder voetballen is bijna niet denkbaar; voor de jeugd in Friesland niet, maar ook niet voor de straatkinderen in Brazilië. Sportclub Sparta biedt de straatkinderen een zinvolle tijdsbesteding en brengt verbetering in de kwaliteit van het leven van kinderen uit de krottenwijken. Ze worden niet alleen in hun sportactiviteiten gestimuleerd, Sparta ziet ook toe op schoolbezoek en studieresultaten.
Een schitterende actie op 27 april voor de jeugd in Rio de Janeiro, die wordt ondersteund door de voetballende jeugd uit Midden Friesland. 

De wedstrijd van de F-pupillen begint komende 27 april rond 13.00 uur in Grou.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen