VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 14 juni 2002 | door Redactie

0

Voetbalclinic S.C.Heerenveen groot succes!

Onder leiding van vele vrijwilligers werd het B-veld omgetoverd naar een trainingsveld waar vele verschillende aspecten van voetbal aan het licht kwamen. Om 13.30 was de aftrap voor de F en E-pupillen. Ondanks een aantal afzeggingen waren alle kinderen aanwezig. Allereerst kregen alle kinderen in een heus “mini-stadion” een film te zien ,waar achter de schermen bij S.C.Heerenveen werd gekeken. Na de film had men de mogelijkheid om vragen te stellen aan Riska Hazenberg die deze clinic organiseert. Vervolgens gingen alle kinderen bezig aan alle verschillende oefeningen die waren klaar gezet. Zo konden de kinderen: vakschieten, voetbaldarts en de snelheid meten van de bal die men schoot. Ook werd er een training gegeven door niemand minder dan Maarten de Jong “mister Heerenveen”. Om 15.30 waren de D en C-pupillen aan de beurt die ook een de film te zien kregen en ook de oefeningen afwerkten. Ook hier waren jammergenoeg een aantal kinderen die niet konden, of zelfs een aantal die wegbleven……..

Voor alle oefeningen vielen punten te halen. Al deze punten worden opgeteld en de club kan hiermee nog prijzen winnen. Het is afwachten of dit gebeurt. Aan het einde van de training kregen alle kinderen een oorkonde plus nog een tas vol verassingen.

Al met al een geslaagde dag. Ondanks een aantal druppeltjes bleef het droog. Misschien dat er vaker zoiets kan worden geregeld voor de jeugd?????

Webmaster VVI Sjoppie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen