VV Irnsum camara

Gepubliceerd op 7 juni 2010 | door Redactie

0

Voetbaltoernooien in Jirnsum

Donderdag werd het Atje Keulen-Deelstratoernooi voor C-junioren gespeeld. Van de vijf deelnemende teams was het eerste team van Oudega/HJSC het sterkst met 12 punten uit vier wedstrijden. De tweede en derde prijs gingen naar VV Akkrum (7 punten) en Jubbega (4 punten). Irnsum eindigde als vierde met 3 punten en hekkesluiter was Oudega/HJSC 2 met 1 punt.

Vrijdag streden de D-pupillen om de Jan van Dijk-bokaal. Het werd een bloedstollende strijd. Tijdens de laatste wedstrijd van GAVC tegen Akkrum konden de Akkrumers bij winst nog eerste worden, terwijl ze bij verlies met de laatste en vijfde plaats genoegen moesten nemen. Helaas voor Akkrum was het laatste het geval. Oldeboorn en Jubbega hadden beide zeven punten, maar Oldeboorn ging er door een beter doelsaldo met de winst vandoor. GAVC werd derde met 5 punten, Irnsum en Akkrum eindigden beide met 4 punten, maar Irnsum bleef Akkrum voor met een beter doelsaldo.

Verder mochten de deelnemers twee maal zo hard mogelijk in het doel schieten terwijl een meter de snelheid registreerde. De winnaar bij de C-junioren was Johan, de keeper van Oudega/HJSC 1 met een snelheid van 103 km/u. Bij de D-pupillen bleef de prijs in Jirnsum, Stefan Poort schoot de bal met een snelheid van 88 km/u onder de lat.Toernooi

Toernooi_1
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑