Iverto no image

Gepubliceerd op 13 oktober 2015 | door Redactie

0

Volleybalseizoen 2015/2016

SEIZOEN 2015/2016 VAN VOLLEYBALVERENIGING IVERTO.

  Logo Iverto

Volleybalvereniging Iverto heeft verschillende teams in verschillende leeftijdscatergorieën.

Jeugd van 5 tot en met 12 jaar

Cool Moves Volley (CMV) is speciaal voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Via 6 verschillende niveaus leer je, op een leuke manier, stapsgewijs volleyballen. Van vangen en gooien over het net (niveau 1) tot blokkeren, opslaan en smashen (niveau 6).

Voor CMV-jeugd worden er gedurende het seizoen een aantal CMV toernooien en clubtoernooien georganiseerd. Een CMV toernooi is een toernooi waarbij een aantal wedstrijden tussen CMV teams uit de regio worden gespeeld. Bij een clubtoernooi worden er wedstrijden gespeeld tussen de eigen CMV groepen onderling in de gymzaal te Jirnsum.

De CMV-jeugd traint op donderdagavond en vrijdagmiddag.

 

Jeugd van 13 tot 18 jaar              

Op dit moment heeft Iverto één meisjesteam B spelend in de 2e klasse. Op zaterdag worden de thuiswedstrijden in Akkrum of Grou gespeeld. Meisjes B traint op woensdagavond van 18.00 uur tot 19.00 uur.

 

Volwassenen vanaf 18 jaar                                

Iverto heeft twee dames team die meespelen in de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) competitie.

Dames 1 speelt in de 1e klasse van de Nevobo competitie. Op vrijdagavond worden de thuiswedstrijden gespeeld in Sporthal Schuttersveld te Sneek. Dames 1 traint op woensdagavond van 20.15 uur tot 21.45 uur.

Dames 2 is een jong meidenteam in de leeftijd 16-19 jaar en speelt in de 4e klasse van de Nevobo competitie. Op vrijdagavond worden de thuiswedstrijden gespeeld in Sporthal Schuttersveld te Sneek. Dames 2 traint op woensdagavond van 19.00 uur tot 20.15 uur.

Dames recreatie

Ben je ouder dan 18 jaar en vind je volleyballen leuk, maar wil je geen wedstrijden spelen, dan is dames recreatie een goede keuze. De recreatiedames trainen op dinsdagavond van 20.30 uur tot  21.45 uur.

cmv_mike_duik     OPROEP – TRAINER – VERSTERKING – OPROEP   volleybal_meisje

 

 

Voor CMV groep 1 en 2 zijn we nog op zoek naar een trainer.

Vind je het leuk om jeugd in de leeftijd van 11/12 jaar te trainen, dan hoort Iverto dat graag! Het volgen van een trainerscursus behoort tot de mogelijkheden.

 

Zowel het dames 1 als het dames 2 team zoeken nog versterking!

Vind je volleyballen leuk en kun je een redelijk balletje slaan ? Kom dan op woensdagavond een paar keer vrijblijvend meetrainen om te kijken of het wat voor je is.

Contributies variëren van € 9,00 per maand (CMV Jeugd) tot € 16,50 per maand (Nevobo 1e klas).

 

Interesse om te volleyballen ?

Kom gerust eens langs op één van de trainingen in de gymzaal te Jirnsum. Of mail voor meer informatie naar iverto.bestuur@gmail.com

 

 

 

 
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen