Nieuws

Gepubliceerd op 28 juni 2015 | door Redactie

0

Voormalig dorpsgenote heeft boek geschreven.

Voormalig Jirnsumer Juliëtte Niemarkt-Kleinstra heeft een boek geschreven en wil het graag via deze weg onder de aandacht van haar ex-dorpsgenoten brengen.

Het was een informele feestelijke avond met een goede zangeres, na afloop een borreltje. Er kwamen veel gasten in de RK Kerk te Gorredijk op 25 februari 2015, waar Juliëtte o.a. een interview gaf en boeken signeerde.

Ik ben Juliëtte,  47 jaar en geboren en getogen te Jirnsum.  Mijn jeugdjaren heb ik hier doorgebracht en zat op de Katholieke school. Toen ik daar woonde is het kaatsen geïntroduceerd en dat heb ik altijd met heel veel plezier gedaan. Ik woonde op de Terp met mijn ouders en drie zussen totdat ik op mijn achttiende uitvloog naar St. Nicolaasga. Mijn vader en ik werkten graag  in de moestuin en altijd als ik aan Jirnsum denk geeft me dat een warm gevoel.

Sinds 1997, ten tijde van mijn zwangerschappen  ben ik gaan schrijven. Mijn eerste boek: “Scoren vanuit een uitkering” is in februari 2015 bij de uitgever Free Musketeers verschenen.

Mijn boek gaat onder meer over  de tijd dat ik van de één op de andere dag bijstandsmoeder werd en moest overleven met een beetje geld en weinig middelen. Het werd  een coole sport om zuinig te leven, wat op de cover  van het boek slaat. Dit sluit prima aan bij de sportiviteit van Annie van der Velde met Sport Club Heerenveen.

In dit boek vertel ik mijn verhaal als alleenstaande moeder in een creatieve zoektocht naar elke eurocent. Dit boek bevat veel informatieve tips om zelf toe te passen en is de aanrader voor iedereen die zuinig wil gaan leven.

Nu ben ik gelukkig en onlangs getrouwd. Dit boek bewijst dat ik nooit een ongemotiveerde uitkeringstrekster ben geweest, maar altijd een sterke, creatieve en onafhankelijke consuminder moeder.  Dit boek is voor €16,95 te bestellen per email:  julietteniemarkt@gmail.com

Met vriendelijke groet,
Juliëtte Niemarkt-Klijnstra

TG-150225_202702

 

 
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen