VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 9 december 2002 | door Redactie

0

Vorst zorgt voor voetballoze zondag

Waar de KNVB, afdeling Noord een aantal weken geleden het programma niet aflastte, werd dat dit weekend wel gedaan. Vorst bleek de oorzaak te zijn, voor een voetballoze zondag. Voor sommige mensen kwam deze beslissing volkomen onverwacht, immers het aantal nachten dat het daadwerkelijk gevroren had, was miniem. Vanwege de gesteldheid van vele velden was de beslissing echter zeer terrecht. De afgelopen weekenden had vooral regen ervoor gezorgd dat vele velden voorzien waren van vele gaten, ontstaan door slidingen etc. Als dan nachtvorst optreedt, ontstaat een gevaarlijke sitiuatie voor de spelers.

Vanwege het aflasten van alle wedstrijden, had de kaartclub “it sil heve” weer een ouderwetse kaartmiddag georganiseerd in de kantine. Z’on veertig kaarters en Yahtzee’ers maakten gebruik van deze middag. De opkomst was daarmee goed te noemen.

Aangezien het de komende week blijft vriezen, zal er komende weekend waarschijnlijk weer niet gevoetbald worden, al weet je het nooit met de KNVB. Of er dan weer een kaartmiddag zal zijn, is onduidelijk, immers de ijsbaan zal dan inmiddels ook wel van een dikke ijslaag zijn voorzien.

Sjoppie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen