Nieuws

Gepubliceerd op 12 oktober 2021 | door Redactie

0

Vossenjacht

Vrijdag 15 oktober
Van 14.30 tot 17.00 uur
Start: bij de Wijde Steeg

Op vrijdagmiddag 15 oktober vindt er een leuke activiteit plaats in het dorp voor alle inwoners van Jirnsum. Het is voor jong en oud dus voor basisschool leerlingen, jongeren, volwassenen en ouderen.

In het dorp zitten 10 “vossen” (verklede/vermomde mensen) verstopt die opgezocht moeten worden. Als je een “vos” gevonden hebt krijg je een stempel en een letter. De letters samen vormen een woord, zodat je weet waar je naar toe moet. Hier lever je je stempelkaart in en krijg je een aardigheidje. Je krijgt nog een aardigheidje maar deze is niet voor jezelf maar geef je aan iemand in Jirnsum e.o. die wel een aardigheidje kan gebruiken of die je een hart onder de riem wilt steken. Zo is deze activiteit niet alleen voor jou leuk, maar maak je ook nog iemand anders blij die het verdiend.

De activiteit is gratis en wordt voor een deel gesubsidieerd door Provincie Fryslân. Je hebt een stempelkaart nodig om mee te doen. Deze kun je tussen 14.30 en 15.30 uur ophalen bij de Wijde Steeg. Je kan alleen of met een groepje meedoen. Je hoeft je van te voren niet aan te melden, maar wel zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om “Vos” te willen zijn. Hiervoor kun je je aanmelden bij: ciskabrinksma@outlook.com of bellen met 0651233813
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen