VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 3 juni 2005 | door Redactie

0

VV Irnsum heeft nieuwe hoofdtrainer

Ed brak meteen na de benoeming de lans door de vergadering toe te spreken. Daarin vertelde hij dat dit niet, zoals in het dorp gesuggereerd, een echte jongensdroom is. Maar hij gaf wel aan dat hij het als een enorme uitdaging ziet om er een goed team van te maken. "Mijn filosofie is een beetje dat ik liever werk met een goed en hecht team, dan met grote spelers wat als team niet functioneerd", aldus het nieuwe bestuurslid die de functie van voorzitter zal gaan bekleden.

Penningmeester Jelle van der Velde (l) feliciteert Ed de Dulk met de benoeming.

Het bestuur meldde ook dat Libbe de Vries in het bestuur blijft. Hij zal met ingang van het nieuwe seizoen de jeugd gaan vertegenwoordigen. Het bestuur hoopt op korte termijn nog iemand tot haar gelederen toe te voegen die de seniorentak van de vereniging gaat coordineren.

Het voorlaatste punt van de korte agenda betrof de benoeming van de nieuwe hoofdtrainer. Met ingang van het volgden seizoen wordt Wim Huizingh trainer bij de Oranjehemden. Hij heeft een contract voor één jaar getekend. Huizingh was de afgelopen twee seizoenen trainer van WWS uit Wirdum. Daarvoor was hij in dienst van achtereenvolgens Friesland, Surhuisterveen en Noardburgum.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen