Nieuws no image

Gepubliceerd op 25 oktober 2011 | door Redactie

0

vv. Irnsum neemt afscheid van Ed den Dulk

In die zeven jaar heeft Ed belangrijk werk verzet. Collega bestuurslid Frans Kingma roemde hem met name om zijn bestuurlijke kwaliteiten. Van het voetbalspelletje had hij weinig kaas gegeten, aldus Kingma. Ed ontving een aandenken en een bos bloemen van de club maar had zelf ook nog een aardigheidje voor de overige bestuursleden. Met een bijpassend verhaal kregen zij allen een t-shirt van Ed, gesponsord door halvegaren.nl. Om de cirkel dan maar helemaal rond te maken: Remco, zoon van Ed en tevens mede eigenaar van halvegaren.nl, wordt de nieuwe voorzitter van de jeugdcommissie. Voorzitter van de club wordt Tjeerd Buursma.

Er waren in totaal zo’n 23 aanwezigen bij de ledenvergadering die dit jaar relatief kort duurde. De presentatie van Tigra (fysiotherapie) was komen te vervallen en het bestuur handelde de agenpunten vlot af.

Het aantal leden is gedaald met 10. Er zijn welliswaar 10 jeugdleden bijgekomen maar 20 senioren hebben zich afgemeld. Dit heeft ook zijn weerslag op de abonnementsgelden. De inkomsten vanuit de kantine zijn ook iets teruggelopen en dit lijkt een trend te zijn die nog even aanhoudt. Toch ziet het bestuur, in tegenstelling tot vele andere clubs, geen noodzaak de contributie te verhogen. Het Financiële resultaat over het afgelopen seizoen is positief. Op een aantal posten is het afgelopen jaar bezuinigd. Daarnaast heeft de sponsorcommissie nog altijd haar zaakjes uitstekend op de rails.

Er is nog steeds een tekort aan vrijwilligers. Per direct wordt er gezocht naar een secretares(se) die het stokje over kan nemen van Bert Niemarkt. Daarnaast zijn er nog vele andere vacatures die vervuld moeten worden. Houdt hiervoor de website www.vvirnsum.nl in de gaten.

vvi_alv_2011

v.l.n.r.: Bert Niemarkt, Sjirk de Groot, Jan Buwalda, Frans Kingma, Ed den Dulk en Jan Willem Bootsma.
(op de achtergrond oud voorzitter Bauke de Haan)

 
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen