VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 29 oktober 2008 | door Redactie

0

vvi: Vrijwilligers gezocht …

Oproep vrijwilligerswerk VVI

Doordat wij voor een heel groot deel afhankelijk van de inzet van vrijwilligers, doen we langs deze weg een beroep op jullie, leden maar ook familieleden, om in te schrijven voor een taak binnen de voetbalvereniging.

Vele handen maken licht werk is het al oude gezegde en dat is bij ons ook aan de orde. In tegenstelling tot vele andere verenigingen is het bij VVI op Sportcomplex “De Bining” redelijk tot goed geregeld. Een team van enthousiaste mensen doen, in verschillende commissies, hun uiterste best om het reilen en zeilen in goede banen te leiden. Daarnaast zijn er ook veel vrijwilligers die voor verschillende taken ingezet willen worden. Dankzij het vrijwilligerswerk kan
de contributie laag blijven en kunnen zaken of activiteiten geregeld. Wel is het zo dat vaak, te veel, op de zelfde mensen een beroep word gedaan en dat is niet de bedoeling!! Vrijwilligerswerk binnen de voetbal vereniging is leuk maar moet vooral leuk blijven.

Daarom roepen we bij dezen op: oud-voetballers die actief binding met de club kunnen houden, nieuwe inwoners die op deze manier makkelijker kennis met Jirnsum kunnen maken, maar ook ouders of partners van spelers zijn van harte welkom.
Je kan zelf, of wellicht je partner, voor één of meerdere taken opgeven, waarbij je er altijd van uit moet gaan dat, waar je ook voor kiest je het vooral leuk moet vinden en het een taak is die bij je past. Letwel, op dit moment is er dringende behoefte aan mensen die, met name tijdens de thuiswedstrijden van de senioren, in de kantine willen staan en/of in het schoonmaakrooster willen meedraaien. Ook hebben we veel moeite met het vinden van scheidsrechters voor de lagere elftallen.

Laat je vrijblijvend informeren over de inhoud of tijden van de taak waar je interesse naar uit gaat. We staan je graag te woord.
Dit kan telefonisch op nummer 06 22496903 – Natasha Bendien.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen