Nieuws no image

Gepubliceerd op 12 oktober 2009 | door Redactie

0

Wandeltocht Nacht van de Nacht

De Nacht van de Nacht is een initiatief van de Stichting Natuur en Milieu en de provinciale Milieufederaties. Tijdens deze nacht is het de bedoeling dat een ieder kan genieten van duisternis. De Nederlandse nacht wordt ieder jaar 3 tot 6% lichter. Vandaar de oproep aan bedrijven om de reclame- en sierverlichting zoveel mogelijk te doven op deze zaterdag!

Loop mee en ervaar de duisternis…
De gemeente Boarnsterhim steunt dit initiatief en organiseert een gezamenlijke wandeling op zaterdagavond 24 oktober 2009 Jirnsum – Friens – Jirnsum (ong. 5 km.) , over het schelpenpad langs de Kromme Grou en via de Beslingadyk. In It Lokaeltsje in Friens is er een tussenstop met een kop warme chocolademelk. Bovendien is het kerkje open voor bezichtiging. Daarna gaat de wandeling terug richting Jirnsum.

Start is om 19.30 uur; verzamelplaats is bij het gemaal ‘Op ‘e Syl’.
Eventueel parkeren is het meest praktisch bij het parkeerterrein tegenover de zendmast van Jirnsum.

Wij nodigen u van harte uit om mee te doen aan de wandeling in de Nacht van de Nacht. Wilt u, vanwege de organisatie, vóór woensdag 21 oktober aanstaande doorgeven of u meewandelt? Graag via e-mail gemeente@boarnsterhim.nl o.v.v. uw naam, woonplaats en aantal personen (volwassenen/kinderen).
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen