Nieuws no image

Gepubliceerd op 20 december 2002 | door Redactie

0

Wat biedt Jirnsum met de Kerst?

Zo vindt in de Hervormde Kerk dinsdagavond a.s. zondagavond een Kerstsamensang plaats. Onder het credo ‘Komt allen tezamen’ wordt een ieder uitgenodigd om vanaf 20:00 uur te luisteren naar muziek, zang en kerstverhalen. De kinderen van de St. Radboudschool vieren vrijdagavond al Kerst in de RK-Kerk. Dit gebeuren begint al om 19:00 uur. En dan de doopsgezinden, deze houden met alle dorpen van de gemeente één dienst en wel op 1e Kerstdag. In de doopsgezinde kerk te Akkrum zal vanaf 09:30 een dienst draaien.

Dancing en zalencentrum De 2 Gemeenten biedt ook weer een volle en gevarieerde agenda. Er is voor elk wat wils de komende dagen. Morgenavond trapt Piter Wilkens af. De Friese troubadour zal met zijn band ongetwijfeld weer een sfeervol optreden verzorgen. Op 1e Kerstdag is het traditioneel de beurt aan de Volendamse formatie Friends om het publiek te vermaken. Een dag erna komt de band Lays, ook geen onbekende voor de Jirnsumer bevolking.
Collega Jan Bleeker, h/o De Fantast, organiseert nieuwjaarsdag vananf 01:00 uur weer een gezellige nieuwjaarsinstuif. U kunt daar vele Jirnsumers het beste voor 2003 toewensen.

Tot slot een aantal activiteiten op het sportcomplex. Morgen is er de Fancy Fair. Dit jaarlijks terugkerende evenement begint ’s middags om 15:00 uur en zal tot diep in de avond duren. En zondag staat in het teken van de supporters. De eerste selectie van de plaatselijke voetbaltrots organiseert tussen 15:00 en 19:00 een heuse ‘Supportersmiddag’. En het nieuwe jaar wordt op zondag 5 januari 2003 ingeluid met een nieuwjaarsreceptie.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen