VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 1 juni 2010 | door Redactie

0

Wedstrijd MP1 Jirnsum tegen MP1 Tzummarum

We moesten even wachten op de scheidsrechter en toen kon de wedstrijd van start gaan. Jeffrey stond op doel. De scheids floot dat ze mochten beginnen en iedereen rende het doel uit op de bal af. Het was een spannende wedstrijd en ze waren aan elkaar gewaagd, maar onze jongens zijn al aardig beter geworden. Doede speelde op zijn best en heeft vele ballen bij de tegenstander weg geschopt, Jeffrey stond goed te keeperen en heeft vele ballen tegen gehouden de eerste helft, in de tweede helft ging hij het veld in en ging er flink tegenaan. Bjorn en Robin waren ook weer als tijgers in het veld ondanks dat Robin niet helemaal lekker was, maar hij heeft er wel 2 gescoord. Serjer (als ik het goed schrijf) was ook goed in het veld, jammer dat het zijn laatste wedstrijd is hij gaat er mee stoppen. Delano die pas zijn tweede wedstrijd voetbalde had het ook erg naar zijn zin en deed goed mee. Jelmer was ook een kei in het veld en heeft zijn mannetje gestaan. Kai heeft de eerste helft gevoetbald, maar voor de wedstrijd aan heeft hij nog even de plaatsen bepaald waar iedereen moest staan, de tweede helft stond hij op doel. Ook hij heeft een aar mooie ballen tegen gehouden. Ook hebben wij er een nieuwe speler bij in ons team en dat is Marten hij is net als de anderen een ster in het veld en heeft ook flink zijn best gedaan.

De eind scoren was dan ook 2-6 en dit is een hele vooruitgang als je weet dat we normaal met minimaal 12 tegen doelpunten om onze oren heen kregen. Ook dit keer was onze vaste supporters groep weer luid en duidelijk aanwezig waardoor de kinderen over het veld heen vlogen. Ik hoop dat ze volgend jaar ook weer allemaal van de partij zullen zijn. Nog 1 wedstrijd te spelen en dan zit ons seizoen er op.

Maar namens alle MP1 jongens, leiding en supporters willen wij de E1 en E2 feliciteren met hun kampioenschap en dat wij in de toekomst ook zo goed mogen worden.

Natascha van der Velde
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen