VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 12 september 2003 | door Redactie

0

Wedstrijdverslag LSC B2 – Jirnsum B1

Door veel blessures konden we maar met 12 man afreizen naar Sneek. Omdat Egbert van der Meer aardappels moest plukken in Flevoland ging Sjoppie mee als leider.

Om half 3 kon er worden afgetrapt in Sneek.
Ondanks dat het half 3 in de middag was waren de Irnsummers nog niet helemaal wakker want door slordig uitverdedigen stond Irnsum na 3 minuten al achter met 1-0. LSC was duidelijk de beter het 1e kwartier, maar door onnodig balverlies voor LSC kon Irnsum counteren en kon Sander Karsten Mike te Slaa de diepte insturen, die de keeper fraai kon passeren 1-1. Irnsum was onder de indruk van de goal die ze hadden gemaakt en waren zo blij dat het voetbal vergeten werd, want binnen diezelfde minuut werd het 2-1 wederom door slecht uitverdedigen.
LSC kreeg nog veel kansen in het laatste half uur van de 1e helft maar wist er geen raad mee.

In de rust hebben we alles een beetje anders neergezet en afgesproken dat we hun zwakke achterhoede wat meer onder druk moesten zetten.
Dit had meteen resultaat want door goed doorzetten kwam Hylke Hoekstra in balbezit en kon de bal pan klaar voor de voeten van Mike leggen 2-2. Door constant druk op hun verdediging te zetten kregen we veel kansen, maar we maakten het niet af. In de 34e minuut werd Gordon Schuringa door Richard van Rees de diepte ingestuurd en wist hij wel raad met het 1 tegen 1 duel met de keeper 2-3. Na de 2-3 begon LSC weer te drukken maar wist Irnsum zich staande te houden. Door een fraai afstandsschot van Richard Kant was de wedstrijd na 4 minuten in blessuretijd beslist. Eindstand LSC B2 – Irnsum B1: 2-4

Schrijver
Peter Hottinga
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen