VV Irnsum camara

Gepubliceerd op 28 maart 2011 | door Redactie

0

Weer net niet,dan a.s.zondag maar tegen koploper Leeuwarden

Oost_2

De voorbereiding op de 1-2

Oost

Oost_1

 

Oost_3

Oost_4

Oost_5

Oost_6

Oost_7

Bennie van Dijk maakt in de 80ste minuut gelijk.

Oost_8

Man of the match Alex Keskin is zeker niet tevreden.

 

Eigelijk is het jammer dat er weinig publiek komt ,geen verslagen meer,

terwijl het juist brood nodig is voor de mannen van trainer Koos van Dijk.

Als je altijd weg gespeeld wordt dan heb je niks in de derde klasse te zoeken, maar dat is het geval niet.

Volgende week zondag wordt het druk op De Bining, GAVC en Warga hebben vrij. De Toeschouwers van GAVC zijn dan voor één keer fan voor Irnsum.

 

Dan maar wat anders.

Wat schreef VV Leeuwarden 3 oktober 2010 van de wedstrijd tegen v.v.Irnsum.

 

VV Leeuwarden – Irnsum 3-2

Na een leuk gesprek tussen de leiding en trainers kwamen Andre Postema (assistent) en de aimabele trainer van Irnsum erachter nooit tegen elkaar gevoetbald te hebben, de wedstrijd die zich zou afspelen was de eerste wedstrijd tussen Irnsum en de vv Leeuwarden ooit!!

De wedstrijd begon direct enerverend met een aanval van Leeuwarden, al na zes minuten nam Ronnie (Youngster) Ganzevoort een corner welke prima werd ingekopt door Frank Rozendaal 1-0. De roodwitten met Stephan de Jager en Andries Rinsma weer in de beginopstelling namen het initiatief , na twaalf minuten kopte Frank weer prima in maar nu wist de kleine goalie de bal te pareren. Gaandeweg begon Irnsum uit de schulp te kruipen en kleine plaagstootjes uit te delen en als je de tegenstander meer balbezit toestaat ga je zelf achteruitvoetballen. Na 16 minuten kon een speler van Irnsum de bal de 16 meter inbrengen met een cross bal, Andries Rinsma kopt onder de bal door en Irnsum kon vrij in knikken. 1-1. Leeuwarden liet zich het kaas niet van het brood af eten en ging vol op de aanval. Er begon zich een leuke wedstrijd af te tekenen voor de neutrale toeschouwer en scheidsrechter Kats begon zich ook meer thuis te voelen, hij floot trouwens een correcte wedstrijd. Na ongeveer 25 minuten de druk van Leeuwarden nam toe, na een eentweetje kon Ronnie Ganzevoort uithalen en de keeper van Irnsum stopte de bal met zijn been. Eindelijk leek de Klomp meer grip te krijgen echter de jonge ploeg wil nog wel eens wispelturig spelen en na een ongelukkige overtreding van Andries Rinsma kon de scheidsrechter niet anders dan een penalty geven. Vorige week wist Raymond Rosema nog een strafschop te stoppen echter deze werd onberispelijk ingeschoten. 1-2. Het einde van de eerste helft naderde en Rachid Boufennara was al onderweg om thee klaar te zetten voor onze oranje gasten toen René Postema een levensgrote mogelijkheid kreeg om te scoren. Vrijwel direct daarna in de 44e minuut kon deze wel een goede voorzet afleveren en op het hoofd van Stephan klaar leggen, deze wist zonder te springen de bal perfect in een hoek te koppen. Terwijl de scheidsrechter zich begon klaar te maken om te fluiten en zijn AAtje dacht te kunnen nuttigen zagen we de mooiste aanval van de dag voor onze ogen voltrekken. Via een combinatie kon Edwin Rinsma de bal voor krijgen op wederom Frankie Rozendaal en deze wist de bal alweer met de kop achter de keeper te krijgen . 3-2. De mooiste momenten voltrokken zich vlak voor rust, Edwin schoot nog een keer op de paal en de 48e minuut schoot Ronnie nog een keer op de lat, de ruststand bleef 3-2 maar had zomaar 5-2 kunnen zijn en had Irnsum niet hoeven te mopperen.

Zoals ik al zei gebeurde er heel veel in de eerste helft, de tweede werd er door beide partijen slecht gespeeld, Leeuwarden probeerde te controleren en Irnsum was niet bij machte om de wedstrijd nog een andere wending te geven. Su gaan”” friewielen”zei Niels Hartman en volgens Andre Postema maakte Edwin hands met twee benen. De stemming werd een beetje jolig aan de drukke kant van het speelveld. Pas na tien minuten konden we weer een knappe aanval van Leeuwarden bekijken, Thimo Bosma onze student uit Groningen passte op Edwin en deze kon niet raakschieten. Wim de Ron vond het welletjes en liet mensen warmdraaien langs de kant, na 17 minuten mocht Leon vd Kooij invallen voor die Lange (moegestreden, werd lang wakker gehouden door zijn studiemaatjes) en deze liet direct zien heel gretig te zijn, al na een paar minuten liet hij een vlammend schot los en ging maar ternauwernood vlak voor het doel langs. Ook liet de Ron Rachid Boufennara zijn kunsten vertonen ,echter in een stroef draaiend elftal na rust kon ook hij geen potten breken. Verder als een knappe voorzet van Materazzi op Thimo Bosma kwam Leeuwarden ook niet meer. De drie punten zijn heilig en het knappe voetbal komt vast wel weer.

 
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen