VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 28 februari 2009 | door Redactie

0

Wil jij trainen als een Profkeeper?

In de periode Maart t.m. Mei 2009 zullen profkeeperstrainer Sierd van der Berg (F.C. Zwolle) en profkeeper Ale Geert de Vries ( A.g.o.v.v.) wederom keeperstrainingen gaan verzorgen op de accommodatie van W.W S. te Wirdum
Iedere zondagmorgen kunnen zowel jongens als meisjes in de leeftijdscategorie van 8-18 jaar, anderhalf uur training krijgen.
Gedurende deze training zullen de deelnemers op zoveel mogelijk facetten van het keepersvak getraind worden met als leidraad het “Aanvallen van de bal”, het centrale thema in de Pro Goal Methode.
De deelnemers worden getraind in kleine groepjes. Naast de 2 Profs zullen er gediplomeerde keeperstrainers aanwezig zijn. Tijdens de cursus zal er ook een eredivisie-keeper op bezoek komen om de deelnemers van nuttige tips te voorzien! (Keepers die zijn geweest zijn FC-Utrecht keeper Michel Vorm en Fc Groningen-Keeper Luciano da Silva)
Het inschrijfgeld van deze cursus bedraagt  Euro 199,-  Voor dit bedrag krijgen de jongens en meisjes 12 trainingen van 1,5 uur, een certificaat en een fantastisch Uhlsport-keeperspakket  (Sweater, keepersbroek, handschoenen en een  bal) met een totale winkelwaarde van 140 Euro !!!
Mocht jij een geïnteresseerde keepers of keepsters zijn, dan kun je surfen naar onze site: www.keepersscholenregiofriesland.nl voor meer informatie en het inschrijfformulier.
Met vriendelijke keepersgroeten,
Sierd van der Berg
(Keeperstrainer F.c. Zwolle)

keepersscholenfront
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑