Nieuws no image

Gepubliceerd op 25 juni 2006 | door Redactie

0

WK Pool perikelen

Puntenverdeling

Punten die je per wedstrijd voor alle resterende wedstrijden kunt verdienen:
– 3 punten* voor het goed voorspellen van winst/verlies/gelijkspel.
– 1 punt* per goed geraden aantal doelpunten van de thuisploeg.
– 1 punt* per goed geraden aantal doelpunten van de uitploeg.
– 6 punten (3 punten per land) indien de landen op de juiste plaats (thuis/uit) in de betreffende voorspelling staan (3 punten bij 1 land goed).

* ongeacht welke landen in de betreffende wedstrijd spelen. Dus als je Duitsland – Mexico 1-1 hebt voorspeld als kwartfinale, en het wordt ook daadwerkelijk 1-1, dan krijg je 3 punten omdat Duitsland op de goede plaats staat plus 5 punten voor de juiste uitslag, ook al speelt Mexico niet mee in deze wedstrijd.

Uitzondering op bovenstaande is de finale omdat hier 2 bonusvragen aan zijn gekoppeld. Voor deze bonusvragen kun je nog eens 3 x 10 = 30 punten extra verdienen. In totaal kun je voor de finale dus 11 + 30 = 41 punten verdienen.

Te laat ingeschreven

Indien je te laat de voorspellingen voor de 2e en laatste ronde hebt doorgegeven, doe je nog wel mee aan de pool, mits de voorspellingen uiterlijk maandag a.s. 17:00 uur binnen zijn. Daarna is de inschrijving gesloten.

Uiteraard krijgen deze deelnemers geen punten voor de achtste finales die al begonnen of gespeeld zijn. Verder krijgen ze bij de voorspellingen voor de kwartfinales geen punten voor landen die zich al voor de kwartfinales geplaatst hebben. 

Voor vragen stuur je een mail naar de poolmaster.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen