Nieuws no image

Gepubliceerd op 15 mei 2002 | door Redactie

0

Wordt u de beste WK 2002 voorspeller van Jirnsum?

32 landen, 8 groepen, 48 groepswedstrijden, 8 achtste finales, 4 kwartfinales, 2 halve finales en tenslotte het gevecht om de gouden bal, de wereldbeker. Gedurende de gehele maand juni zullen Korea en Japan op hun kop staan. Voetbal wordt in die landen steeds populairder en dit WK zal daar alleen maar een positieve invloed op hebben.

Ook in Jirnsum moet dit WK gaan leven. Ondanks dat we zelf niet van de partij zijn, is het best interessant om ’s werelds bestbezette toernooi te volgen. Om het allemaal wat leuker en aantrekkelijker te maken organiseert de commissie Jirnsum Online dit jaar de WK 2002 VoetbalPool.
Voorgaande jaren werd deze nog door IKWSS georganiseerd. Omdat Jirnsum Online de voorzieningen heeft om een dergelijke pool via Internet aan te kunnen bieden, was de deal snel gemaakt.

Het gehele voetbalpool gebeuren is ondergebracht op onze site, jirnsum.com. Wij zullen hier dan ook niet meer verklappen en nodigen u uit een kijkje te nemen op de pagina’s van de voetbalpool, en u gratis in te schrijven.

Waar lees ik alles over de VoetbalPool?
[1] Op de Homepage is een speciaal blok “ZomerGames” ingericht. Hier vindt u de komende maanden een link naar de pagina’s van de VoetbalPool.
[2] Via het menu Interactief -> VoetbalPool.
[3] En als u echt lui bent, dan klikt u hier.
[4] Verder kunt u ook op de ouderwetste manier meedoen aan de pool: in café de Fantast liggen wedstrijdformulieren. Gezien de administratieve werkzaamheden die dit met zich meebrengt, betaald u bij inschrijving op deze wijze 2,50 Euro. Uiteraard zal ook in de Fantast regelmatig een nieuwe stand op worden gehangen.

Inschrijvingstermijn:
Let op dat u zich voor 12 uur vrijdag 31 mei heeft ingeschreven!

Prijzen?
Natuurlijk, maar dat blijft nog even een verassing.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen