Nieuws oleanders_2

Gepubliceerd op 21 januari 2013 | door Redactie

0

Workshops Fotocollage/Moodboard

Lijkt het je leuk een mooi moodboard te maken? Of een fotocollage? Een mix van deze twee? Een persoonlijk ‘verhaal’ of een abstract werk? We gaan een avond knippen en plakken op een paneel, een plaat mdf, een bestaand schilderij of op een ondergrond die je zelf mooi vindt. Afmeting, kleuren, te gebruiken foto’s en bijmaterialen zoals papier, stof, stukjes behang, kant, knipsels enz. het kan allemaal en je bepaalt het helemaal zelf.

Baby’s, kinderen, natuur, winter, vakantie, hobby of oude familieportretjes kunnen stuk voor stuk een mooi onderwerp zijn voor een fotocollage. Hoe een en ander er uit kan gaan zien is per persoon verschillend en zo op papier moeilijk uit te leggen.

Lijkt het je wat kom dan even langs om enkele voorbeelden te bekijken. Na opgave krijg je uitleg over de voorbereiding en kun je dinsdag 12 of donderdag 14 februari aanschuiven in het parochiezaaltje. Er zijn al flink wat aanmeldingen, dus wacht niet te lang. Mogelijk komt er nog een derde avond. Graag nog even een bevestiging van degenen die zich tijdens de herfstfair of kerstmarkt al hebben aangemeld.

Voor vragen, voorbeelden of opgave neem je contact op met:
Grietsje de Vries, Rijksweg 83,
telefoonnr: 601049
www.oleanders.nl
oleanders@hetnet.nl

Inspiratie:

oleanders_2 

oleanders_1 

 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen