VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 1 november 2007 | door Redactie

0

Zaterdag 20 oktober 2007 Scheidsrechterscursus voor B junioren

 
Na een inleiding van Peter van Beelen (docent KNVB) gingen we over op het echte “werk”. Hiervoor hadden we de F- en E pupillen uitgenodigd voor een vriendschappelijk wedstrijdje waarbij de aspirant scheidsrechters om beurten 7 minuten moesten fluiten.
De rest van de groep zat ondertussen ook niet stil, want zij moesten in groepjes de scheidsrechter observeren; hoe doet ie het? fluit hij niet te zacht?
Nadat de ene helft van de jongens het praktijk gedeelte had afgesloten, gingen we over op de lunch. We hadden na al die inspanning best wel trek en het smaakte ons prima. Nadat we zelf nog even een ontspannen balletje mochten trappen waren we weer klaar voor het vervolg, waarbij de andere helft van de cursisten het geleerde in de praktijk mocht brengen.
Dit schouwspel ’s morgens en ’s middags zonovergoten te hebben aangezien door het talrijke publiek/ouders, kon de dag eigenlijk niet meer stuk.
Om 3 uur was het de hoogste tijd om te evalueren; hoe stonden de jongens er voor in de praktijk. De docent was heel tevreden en door ondersteuning van de club kunnen deze jongens beste veel betekenen voor VV Irnsum.
Met een (scheidsrechters)diploma op zak en vele nuttige tips kunnen we met zijn allen terugzien op een zeer geslaagde dag.
B-junioren, bedankt voor jullie inzet.
 
Namens de Jeugdcommissie, Joop Hoekstra

 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen