VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 27 maart 2008 | door Redactie

0

Zaterdag 24 mei 2008 afsluiting voetbalseizoen 2007-2008

Samen sporten is de motto voor die dag waarbij jeugd, ouders, senioren en vrijwilligers actief met voetbalbal bezig zullen zijn.
Ontvangst rond 13.00 uur en aanvang gezamenlijke sportactiviteiten zal s’ middags 14.00 uur zijn.
Zodra het programma volledig is ingevuld krijgen jullie een agenda met opgave formulier.

Aan de ouders is ook gedacht. In de “Bernekoer” kunnen de kleintjes veilig ondergebracht zodat heit en mem zorgeloos de toernooitjes of anders kunnen volgen en zelfs meedoen.
Ouders, gebruik van de Bernekoer geld de hele middag…..
De inwendige mens word niet vergeten die dag van belegde broodjes tot karbonades en saté, keus zat, en voor de jeugd is er een heus pannenkoek festijn.

Als uitsmijter voor deze dag is er disco, o.l.v. DJ Terra, met aansluitend een gezellige avond waar we onder het genot van een drankje begeleid door live muziek na kunnen praten.

De jaarlijkse vrijwilligersavond zal ook op die dag plaats vinden en ook hier krijgen de vrijwilligers nog nader bericht over.

Wij zoeken uiteraard mensen die deze dag hun handen uit de mouwen willen steken je kan denken aan b.v. velden voorbereiden, het klaarzetten van tafels en stoelen, scheidsrechters, spelbegeleiders, bardienst, koks voor de barbecue enz. Je kan je opgeven bij Jacob Hoekstra juniorencommissie of Natasha Bendien seniorencommissie.

Noteer dus allen 24 mei 2008
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen